ROKI-tennis

ROKI-tennis is onderdeel van een Indischevereniging en speelt op de woensdagmiddag.

De Reünistenvereniging Oud-Korfballers uit Indië (ROKI) is een vereniging opgericht door oud korfballers in 1975.  Anno nu is het een vereniging waar mensen met Indische roots maar ook mensen met affiniteit voor de Indische cultuur samenkomen.

De ROKI heeft diverse sportafdelingen; zo kunt u bij ons bowlen, sjoelen en/of tennissen. Onze tennisafdeling heeft ongeveer 40 leden en speelt op de woensdagmiddag op park Overvoorde.  Wij spelen tussen 12.00 en 14.00 uur een wisselsysteem. Zo speelt u een half uur een dames-, heren-, of gemengd dubbel en na dit half uur wordt er gewisseld. Na 14.00 uur kunt u nog vrij spelen.

In het seizoen spelen wij een drietal toernooien, waar gezellige sportiviteit ons motto is en die wij afsluiten met een hapje en een drankje.  Ook staat er altijd een saté-middag op het programma en het seizoen sluiten wij af met de erwtensoep van Truus. Vindt u het leuk om in een gezellige omgeving een balletje te slaan, kom dan eens met ons kennismaken.
Wij verwelkomen u graag.

Sponsoren

Tennispark Overvoorde bedankt de volgende sponsoren.

Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren

© Copyright Tennispark Overvoorde 2022 | Algemene voorwaarden