Tennislessen

Solid Tennis Academy biedt tennislessen aan voor senioren, zowel overdag als in de avond (vanaf 18:00 uur) en zaterdag tot 14.00 uur.

Aantal lessen

De lessen hebben een duur van 50 minuten. Jeugdlessen zijn van 15.30 uur tot 18.00 uur (woensdag vanaf 13.50uur). Volwassenen vanaf 18.00 uur.

Het seizoen zomer 2022 loopt van week 13 (maandag 28 maart) tot en met week 38 (25 september) voor zowel jeugd als volwassenen. In de vakantie(s) worden geen lessen gegeven. Feest- en inhaaldagen zijn in overleg met de leraar. De afspraken met de leraar zijn bindend.

Let op!

De lessen vanaf 19:40 uur hebben les tot en met de zomervakantie (17 juli) vanwege de duisternis.
Allereerst zullen de dinsdag- en donderdag avond gevuld worden met lessen. Bij voldoende animo ook de overige avonden en de zaterdagmorgen.

Vakanties:

Meivakantie: week 18, 2 t/m 8 mei 2022.
Zomervakantie: week 28, 18 juli t/m 28 augustus 2022

 

Tennis verjaardagsfeestje:        

  • Leeftijd 9-12 jaar
  • Maximaal 8 kinderen
  • € ..,.. incl. drankje en lekkernij, uit te breiden met friet en snack
  • Oorkonde voor deelnemende kinderen, presentje voor de jarige

Max 2 uur totaal

Feestdagen:

2e paasdag: Week 16 – maandag 18 april
Koningsdag: week 17 – woensdag 27 april
Bevrijdingsdag: week 18, donderdag 5 mei
Hemelvaartsdag: week 21 – donderdag 26 mei 2e pinksterdag: week 25 – maandag 26 juni

Vragen?

Tennisleraar voor al uw vragen over tennisles en proefles:

Thomas Gloudemans
Tel: 06 52 40 73 76
(bij geen gehoor graag een mailtje (ik sta op de baan les te geven 😊🎾)

E-mail: tennisles@tennisparkovervoorde.nl

Inschrijven tennislessen

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de tennislessen. Lukt het niet meteen, bekijk dan de veelgestelde vragen lager op de pagina of neem contact met ons op. Cursisten zijn niet automatisch lid. Ga hiervoor naar lidmaatschappen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

Lessen voor junioren:
Blauw en Rood: 15:00 – 17:00
Oranje en Groen: 15:00 – 18:00
Geel: 16:30 – 19:30
Prestatief Groen: 15:30 – 18:00
Prestatief Geel: 16:30 – 19:30

De lessen voor senioren:
in de ochtend en ’s avonds tussen 19:00 uur en 22:20 uur.
Privéles en duoles in de ochtend en ’s avonds tussen 18:00 uur en 19:00 uur.

Een les duurt gewoonlijk 50 minuten. De prestatieve lessen 75 minuten.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

De lesgelden worden binnen twee weken na aanvang van de lessen volledig geïncasseerd.

Waarom moet ik per incasso betalen?

Wij streven ernaar de lesgelden zo laag mogelijk te houden. Door het lesgeld te incasseren kost de financiële administratie ons minder tijd dan in geval van “gewone” facturen.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Nee, aanmelding voor een lescyclus betekent niet automatische plaatsing. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk mensen in te delen. Daarbij houden we rekening met nieuwe aanmeldingen, door die met voorrang in te delen. Wanneer iemand niet kan worden geplaatst in een cyclus, komt deze op een reservelijst. In geval van uitvallers wordt hier als eerste gekeken. Meld je je te laat aan? Dan kom je standaard op de reservelijst!

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ‘s middags om 16.00 uur en ‘s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.
Als we je op de reservelijst hebben moeten zetten, dan krijg je daar ook één week voor aanvang van de cyclus per e-mail bericht van.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Even voorstellen: Solid Tennis Academy

Als tennisleraar voor verschillende tennisscholen is Marvin Cijntje in 2009 zijn eigen tennisschool gestart. Doel was een kweekvijver voor toptalenten met coaching: zowel tijdens trainingen als ook op de baan tijdens toernooien.

In 2012 werd Wassenaar de hoofdlocatie en werden ook recreatieve tennislessen aan het lesprogramma toegevoegd, gegeven door een steeds groter team van tennisleraren.

Marvin’s droom: een eigen locatie met alle faciliteiten om zowel recreatief als professioneel te kunnen tennissen. Dit kreeg in 2015 vorm met de koop van Tenniscentrum Blijdorp in Rotterdam. Solid Tennis Academy is inmiddels een grote tennisschool die al meerdere talenten heeft afgeleverd die in het professionele tenniscircuit actief zijn. Momenteel reizen drie van onze talenten de wereld rond in het Internationale Tennis Circuit.

Solid Tennis betekent niet alleen fysiek lesgeven op de baan: wij geven ook tennisclinics, verzorgen bedrijventennis, schooltennis en organiseren Jeugd- en sportweken. In Rotterdam organiseren wij een NRT (Nationaal Ranglijst Toernooi) een JRT (Jeugd Ranglijst Toernooi) en meerdere KNLTB-toernooien per jaar. Maar ook richten wij ons op kleinere en recreatieve activiteiten: barcompetities en interne (park)toernooien en ook voor kinderfeestjes kunt u bij ons terecht.

Met de komst naar Park Overvoorde betekent dat wij als Solid Tennis Academy ook hier les gaan geven op elk niveau: zowel aan groepen als privé-lessen en zowel aan jeugd als volwassenen.

Sponsoren

Tennispark Overvoorde bedankt de volgende sponsoren.

Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren

© Copyright Tennispark Overvoorde 2022 | Algemene voorwaarden