Vereniging 55+ Sportief

De club 55+ Sportief bestond in 2020 alweer 25 jaar.

Er zijn leden bij vanaf de oprichting, maar er zijn in de loop der jaren natuurlijk ook veel mutaties geweest. Tot op heden mogen we over het aantal leden niet klagen maar toch… wat jongere ouderen zijn bij ons van harte welkom.

Officiële clubdagen zijn dinsdag en vrijdagochtend dan is er rackkettrek en de groepen zijn verdeeld in 2 groepen A, B.
Verder kun je de hele week vrij tennissen ook op zondag. Het bedrag, om het hele seizoen te mogen tennissen, bedraagt €140,00.
Het seizoen loopt van 1 april t/m 15 oktober.

Deze club heeft niet alleen als doel tennissen maar ook sociale contacten staan hoog in het vaandel. Vaak ontstaan er dan ook spontaan vriendschappen.
Ook is er een jeu de boulesbaan aangelegd door de leden. Dat is gedaan voor leden die niet meer tennissen en toch betrokken willen blijven bij het clubgebeuren.

Onze vereniging heeft naast tennis nog 2 andere disciplines nl.:
– Sport en spel op maandagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur (€105,00) behalve in de maanden juli en augustus;
– Dynamic tennis op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur (€70,00) in de maanden oktober t/m maart. Beide takken in de Loosduinse Sporthal, Groen v. Prinstererlaan. Zonder enige verplichting kunt u met beide disciplines 2 keer gratis meedoen.

U ziet : De ideale club voor ouderen om eens een kijkje te nemen.

Informatie Tennis

Mevr. Thea Wingelaar
Tel. 06 17389372 
th.wingelaar@casema.nl
of op het park.

Sport en Spel en Dynamic tennis

Secretetariaat (Harry Bogers):
tel. 070-3200175
55plussportief@gmail.com

Sponsoren

Tennispark Overvoorde bedankt de volgende sponsoren.

Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren

© Copyright Tennispark Overvoorde 2022 | Algemene voorwaarden