Vereniging TVI

Ruim 35 jaar geleden besloot een aantal enthousiaste hobby-tennissers, werkzaam bij het toen aan de Fruitweg gelegen Philipsgebouw, een heuse tennisvereniging op te richten.
Op 1 januari 1981 kwam, onder leiding van de helaas te vroeg overleden Natale Visentini, de oprichting van Tennis Vereniging Internationaal tot stand.

TVI kan het beste omschreven worden als zeer gezellig, met een groot familiekarakter en met een bezetting van internationale culturen.
Wij zijn geen officiële KNLTB-vereniging maar maken het gezellig door onderling een clubcompetitie te spelen waarbij men iedere week met een andere partner een speelt.
De clubcompetitie loopt ieder jaar weer van begin april tot eind september, zodat we een lekker lang tennisseizoen hebben. Naast de clubcompetities bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het Openingstoernooi en het “Natale”-zomertoernooi.

Wilt u informatie of lid worden stuur dan een email naar TVI-tennis: vnunes@kpnmail.nl
of bel met 070-3905816

Voorzitter:
Joao Madeira
Tel.: 06 15098956
jomadeir@icloud.com

Secretaris:
Victor Nunes
Tel.: 06 51455711
vnunes@kpnmail.nl

Penningmeester:
Marga Nunes Guerreiro
Tel.: 06 55788771
guida__nunes@hotmail.com

Sponsoren

Tennispark Overvoorde bedankt de volgende sponsoren.

Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren Tennisparkovervoorde sponsoren

© Copyright Tennispark Overvoorde 2022 | Algemene voorwaarden