Tennislessen

Inschrijven Tennispark Overvoorde

Zomercursus 2024

Start: 02 april 2024 tot en met 13 oktober 2024.
Cursusduur: 16 weken en 4 inhaal weken (exclusief vakanties).
Locatie: Tennispark Overvoorde Van Vredenburchweg 168b, Rijswijk.

Om les te volgen is lidmaatschap voor Jeugd vanaf 5 jaar verplicht.

  • Om les te volgen als Senior kunt u kiezen om lid te worden. Bent u lid dan betaalt u geen baanhuur voor de lessen.
  • Niet leden betalen baanhuur.
  • Tennispark Overvoorde heeft geen verlichting. Lessen vanaf 20:00 uur zullen gegeven worden tot aan de zomervakantie (14 juli). De prijs zal pro rata berekend worden en automatisch aangepast worden op de factuur.
  • De prijzen zijn gebaseerd op een serie lessen van 16 weken. Schrijf je later in en heb je minder les wordt de prijs aangepast. Zie lesreglement artikel 7.7.
  • Tennispark Overvoorde is een park waar alleen in de zomer getennist kan worden. Hierdoor kan er geen wintercursus aangeboden worden.
  • Losse lessen zijn ook mogelijk. Voor meer informatie mail naar: info@vanhaltennis.nl

Mijn naam is Niels van Hal.

Geboren te Bennekom in 1984, getrouwd en vader van 2 kinderen.

Omdat mijn ouders tennisten, ging ik al op heel jonge leeftijd mee naar de baan. Ik vond het spelletje zo leuk dat ik de hele dag met een racket rond liep. Al snel vroeg de KNLTB mij voor hun jeugdopleiding. Ik heb alle selecties tot en met het nationale team doorlopen. In overleg met school mocht ik regelmatig enkele weken weg om internationale jeugdtoernooien te spelen.

Direct na school heb ik een paar jaar fulltime in Barcelona getraind. Een enorme levenservaring, omdat ik regelmatig met de toenmalige Spaanse toppers mocht trainen en veel internationale toernooien heb gespeeld.

De internationale top bleek echter voor mij te hoog gegrepen. Na terugkomst in Nederland kon ik als trainer bij H.L.T.C. Leimonias aan de slag. Mijn idee was om dit tijdelijk te doen, maar het trainersvak heeft me gegrepen. Ik heb mijn A en B licentie gehaald en mij tot hoofdtrainer opgewerkt. Hoogtepunten waren onder meer het behalen van twee landstitels in de eredivisie, waar ik als coach direct bij betrokken was.

In 2015 werd ik tijdens een nationaal congres verkozen tot verenigingstennisleraar van het jaar. Daar ben ik trots op, want de nominatie was door het bestuur van de club geregeld.

Omdat het mijn ambitie was om ooit voor mij zelf te beginnen, heb ik de bij Tennispark Marlot gekregen kans met beide handen aangegrepen.

Kwaliteit op en naast de baan behaal je niet alleen, in Ferry Janmaat heb ik een trainer gevonden die op alle vlakken mijn tennisschool en de leerlingen kan versterken. Er is geen betere partner te vinden, mijn visie is dat wij met z'n tweeën meer kwaliteit bieden aan onze spelers, partners, verenigingen en tennisparken.

Ons team en ik hopen jullie snel op de baan te mogen begroeten.

Mijn naam is Ferry Janmaat.

Geboren te Zoetermeer in 1990.

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen, na de jeugd ranglijst toernooien te hebben doorlopen, heb ik uiteindelijk de top 100 senioren behaald in Nederland. Tussendoor nog ervaring opgedaan met wedstrijden in het buitenland. Tennis is voor mij altijd een groot deel van mijn leven geweest en breng dit graag over op iedereen die interesse heeft om te tennissen.

Onder mijn middelbareschooltijd werd het al snel duidelijk. Ik wilde de Academie van Lichamelijke opvoeding gaan volgen op de Haagse Hogeschool. Uiteindelijk heb ik dit gedaan en behaald. Na het behalen van mijn diploma ben ik mij gaan specialiseren in sport coaching, sportpsychologie en heb de tennisopleiding (KNLTB) + Tenniskids gevolgd.

In mijn startersjaren als trainer ben ik mij gaan specialiseren in jonge jeugd vanaf 3 jaar. Deze cursus heb ik gevolgd in Londen. Na jaren bezig te zijn geweest met jonge jeugd, ben ik doorgestroomd met mijn eigen leerlingen die op jonge leeftijd bij mij zijn gestart in het toptennis onder 12, 14 en 16 jaar. Hierin meerdere malen met spelers mogen werken die top 10 en top 5 van NL hebben gestaan en top 500 van Europa. Met deze spelers heb ik veel mogen reizen en veel meegemaakt op het gebied van tennisopleidingen en trainingen in andere landen en hun blik daarop.

Mijn passie ligt bij het lesgeven! Met elke leerling van alle leeftijden recreatief of top kijken naar wat voor hem of haar de mogelijkheden zijn om een stap vooruit te zetten. Een individueel plan maken, de mogelijkheden bekijken en plezier in de sport hebben.

Na meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van lesgeven, coachen, evenementen bedenken en begeleiden, trainers op te leiden en werken aan een club waar iedereen op zijn of haar niveau kan tennissen start ik hier met een nieuw hoofdstuk.

In Niels van Hal heb ik iemand gevonden die dezelfde passie en blik op tennis deelt. Het is gaaf om met zo een trainer samen aan de slag te gaan onder één tennisschool.

Ons team en ik hopen jullie snel op de baan te mogen begroeten.

Onze sponsoren

Tennispark Overvoorde bedankt onderstaande sponsoren

Troost Pellets
Just International Facilities
Van Lingen Risicoadvies
MAZ Beautyland
Kraak en van Veen
Nederpelt Transporteurs
De Molerette
JIF Air Cleaning
Snoek Promo
NK Noordzee Koeriers
Familie de Ruiventjes
Van Lier Containers

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

2024 Tennispark Overvoorde Surlinio